Portfolio - Bleijenbergh-Fassaert

Wie is Bleijenbergh-Fassaert

Bleijenbergh-Fassaert is een professionele bouwmaterialenhandel die u alle bouwmaterialen van A tot Z levert. Of u nu aannemer bent of particulier, bij ons bent hun van harte welkom. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen en gereedschappen vindt u een uitgebreid assortiment badkamers, tegeIs, pIafond­ en wandbekleding en sierbestrating.

Website

Om het uitgebreide assortiment en aanbiedingen bij te houden is een overzichtelijke layout ontwikkeld om dit goed weer te geven. Middels nieuwsberichten blijven bezoekers ook op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Grafische ontwerp

Ter promotie van verschillende zaken zijn ook verschillende flyers en opdrukken voor onder andere een vrachtwagen ontworpen. Voor de overgang van Imabo naar een geheel eigen vlag is ook het logo aangepast.

Neem ook eens een kijkje op:

www.bfhulst.nl
"

Door nauw contact zijn de wensen en eisen van Bleijenbergh-Fassaert wat betreft uiterlijk en inhoud goed verwerkt in de nieuwe website.

"
Joost de Theije, Betere Kommunicatie

Bedrijfsgegevens

Betere Kommunicatie
Walsoordensestraat 11
4588 KA Walsoorden
KVK: 51.55.08.06
Bank: 44.17.98.403
IBAN: NL65ABNA0441798403
BIC: ABNANL2A

Sociale Media

Snel Contact Opnemen

Contact formulier verzonden!
We nemen spoedig contact met je op.
Twijfel je of je bericht verzonden is? Je krijgt altijd een verzend-bevestiging op het ingevulde e-mail adres. Als je problemen met verzenden hebt kun je altijd direct via info@beterekommunicatie.nl contact opnemen.