Wie zijn we

Betere Kommunicatie is een veelzijdig webdesign bureau dat voorziet in de marketing en communicatie behoefte van diverse bedrijven. Actief in diverse sectoren en sterk aanwezig in Zuidwest Nederland.

Joost de Theije

In 2007 ontstaan als bedrijf oorspronkelijk gevestigd in Goes is ons bedrijf in 2009 Betere Kommunicatie gaan heten. Gaandeweg zijn de bedrijsactiviteiten steeds meer verschoven richting de huidige locatie in Walsoorden.

Vanuit Walsoorden is Betere Kommunicatie nu actief als zelfstandige onderneming. Die zelfstandig ondernemer zie je hier rechts en mijn naam is Joost de Theije, altijd je persoonlijke aanspreekpunt. Mijn achtergrond is een HBO Informatica opleiding in Breda en een Masteropleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media op de Universiteit in Tilburg.

Als zzp'er ben ik in staat al het werk persoonlijk te overzien en zo inhoudelijk altijd het beste advies te geven aan de hand van de ontvangen feedback.

 

Bedrijfsgegevens

Betere Kommunicatie
Walsoordensestraat 11
4588 KA Walsoorden
KVK: 51.55.08.06
Bank: 44.17.98.403
IBAN: NL65ABNA0441798403
BIC: ABNANL2A

Sociale Media

Snel Contact Opnemen

Contact formulier verzonden!
We nemen spoedig contact met je op.
Twijfel je of je bericht verzonden is? Je krijgt altijd een verzend-bevestiging op het ingevulde e-mail adres. Als je problemen met verzenden hebt kun je altijd direct via info@beterekommunicatie.nl contact opnemen.