Wie is Heerlijkehuisjes

Heerlijkehuisjes is met ruim 10 jaar ervaring dé specialist in het online verhuren van vakantiehuizen! Bij heerlijkehuisjes vindt u een groot aanbod vakantiehuisjes, bungalows, chalets, appartementen en groepsaccommodaties. Hun aanbod is zeer gevarieerd, van een goedkoop en sfeervol vakantiehuisje, tot de meest luxe vakantievilla’s vol luxe en comfort.

Nieuwsbrieven

Betere Kommunicatie verzorgt regelmatig de nieuwsbrieven ter promotie van vakantiehuizen in met name Zeeland en Zuid-Holland. De betreft het hele traject van ontwerp, inhoud tot verzending via een eigen server.

SEO

Om meer bezoekers naar de hoofd-website te krijgen bouwen we verschillende pagina's die hoog scoren in Google. Deze pagina's belichten een bepaalde selectie vakantiehuizen en sturen geïnteresseerden door naar de hoofd-website. Sommige van deze pagina's trekken maandelijk meer dan 5000 bezoekers.

Grafische ontwerp

Betere Kommunicatie ontwerpt en maakt verschillende soorten logo's voor plaatsing op andere website.

Een opdrachtgever die met zeer gevarieerde projecten komt. Van pagina's ter verbetering van de Google ranking tot het opstellen van nieuwsbrieven.

Joost de Theije
Joost de Theije

Betere Kommunicatie