Wie is FeriaZ?

FeriaZ biedt wekelijks een scherp geprijsde vakantie aanbieding.

De week acties op FeriaZ zijn precies 7 dagen geldig. Daarna begint de volgende actie. Voor alle aanbiedingen geldt: zo lang de voorraad strekt. Als een aanbieding uitverkocht is wordt dat duidelijk op de website vermeld.

FeriaZ heeft een bemiddelende rol, zij brengen de klant en de aanbieder van het arrangement in contact. De uiteindelijke factuur ontvangt de klant dus van de aanbieder. De aanbieders waar FeriaZ mee samenwerkt zijn altijd gerenommeerde partners met veel ervaring in hun specifieke branche.

Maatwerk website

Om dit te realiseren heeft Betere Kommunicatie een website ontwikkeld waarmee Feriaz wekelijks een actie aan kan bieden. Hiervoor is een maatwerk oplossing ontwikkeld waarmee de beheerders zelf alle gegevens in kunnen voeren. Informatie als prijzen, boekdata, foto's en alle andere vereiste informatie kan zonder tussenkomst van een daadwerkelijke webdeveloper ingevoerd worden.

Boekingen worden voorzien van de juiste prijsberekening en alle gegevens kunnen gemakkelijk doorgegeven worden aan de betreffende vakantie aanbieder.

Een uitdagend project dat nog altijd een grote ontwikkeling doormaakt. Nieuwe typen aanbiedingen zorgen voor nieuwe wensen en eisen vragen continu om creatieve oplossingen.

Joost de Theije
Joost de Theije

Betere Kommunicatie