WIE IS VAKANTIEHUIS ITALIE ONLINE?

Ze zijn al meer dan 8 jaar actief met het verhuren van vakantiehuizen en vakantieparken in Italië, waar ze een nauwe band met huiseigenaren hebben met particuliere vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

Daarom staan ze garant u een onbezorgde vakantie naar Italië te bieden.

MAATWERK WEBSITE

Om dit te realiseren heeft Betere Kommunicatie een website ontwikkeld waarmee Vakantiehuis Italie Online huizen, boekingen en andere onderdelen van de website kan beheren. Hiervoor is een maatwerk oplossing ontwikkeld waarmee de beheerders zelf alle gegevens in kunnen voeren. Informatie als prijzen, boekdata, foto's en alle andere vereiste informatie kan zonder tussenkomst van een daadwerkelijke webdeveloper ingevoerd worden.

Boekingen worden voorzien van de juiste prijsberekening en alle gegevens kunnen automatisch in het systeem gezet waarna automatisch een factuur gegenereerd kan worden. Huiseigenaren kunnen ook inloggen om hun huizen en facturen overzichtelijk te bekijken.

Een zeer uitdagend project dat nog altijd een grote ontwikkeling doormaakt. Nieuwe mogelijkheden zorgen voor nieuwe wensen en eisen vragen continu om creatieve oplossingen.

Joost de Theije
Joost de Theije

Betere Kommunicatie